[ad_1]
در روزهای اخیر گزارش های متعددی از اپلیکیشن های جعلی بانکی در گوگل پلی منتشر شده است. برنامه های جعلی از هشت بانک بزرگ کشور از جمله سپه، صادرات، کشاورزی، رفاه، رسالت و قرض الحسنه در اپ استور گوگل آپلود شده و به نظر می رسد نصب بالایی داشته است. به عنوان مثال، بانک جعلی رسالت و اپلیکیشن موبایل بانک صادرات بیش از 10000 نصب در گوگل پلی دارند.
این امر باعث شده بسیاری از بانک ها اطلاعات جعلی را برای مشتریان خود ارسال کنند. به عنوان مثال بانک رفاه در پیامکی به مشتریان خود نوشت که نسخه جعلی موبایل بانک رفاه در گوگل پلی آپلود شده و اکنون تنها از طریق درگاه اصلی کالیان می توان برای اپلیکیشن موبایل این بانک اقدام کرد. بانک ها یا فروشگاه های محلی معتبر مانند کافه های بازار.
سرهنگ رامین پاشاییپلیس فتا با تایید این موضوع به معاون اجتماعی زومیت گفت که تحقیقات در مورد 5 بانک همچنان ادامه دارد، اما گوگل پلی وجود نسخه های جعلی بانک های سپه، صادرات و کشاورزی را تایید کرد. سرهنگ پاشایی به زومیت گفت که یک شکایت بین المللی علیه این اپلیکیشن ها تشکیل شده و اپلیکیشن های جعلی در حال حذف شدن از گوگل پلی هستند. اما اگر هموطنان برای دانلود اپلیکیشن های بانکی از فروشگاه های داخلی استفاده کنند، حذف اپلیکیشن های جعلی و پیگیری قانونی سریعتر و راحت تر خواهد بود.
معاون اجتماعی پلیس فتا توضیح می دهد که چرا بازاریابان داخلی ترجیح می دهند اپلیکیشن های حساس را دانلود کنند:
وقتی برنامهها را در Google جستجو میکنید، ممکن است برنامههای جعلی را در بالای نتایج جستجو ببینید. سوء استفاده کنندگان از ترفندهایی برای اطمینان دادن به کاربران استفاده می کنند تا نتایج برای کاربر قابل مشاهده باشد و کاربر به نتایج اولیه اطمینان داشته باشد. این یک قانون کلی برای عدم جستجوی برنامه ها در گوگل است.
از سوی دیگر، فروشگاه های اپلیکیشن داخلی نسبت به بازارهای خارج از کشور متعهدتر هستند و دسترسی ما به آنها آسان است. به عنوان مثال در نظر بگیرید که ما اکنون اقدامات حقوقی بین المللی انجام داده ایم، اما تعامل بسیار زمان بر است و چند روز طول می کشد. اتصال ما به اپ استور داخلی با گوشی فوری و کامل است. علاوه بر این، بازار داخلی خود با شرکت های خدماتی و ارائه دهندگان خدمات در تماس است و به راحتی اپلیکیشن های جعلی را حذف می کند.
سرهنگ پاشایی با اشاره به چنین اتفاقاتی در دنیا هشدار می دهد که با توجه به شرایط موجود، بهتر است کاربران تمامی اپلیکیشن های بانکی در صورت دریافت اپلیکیشن از هر منبعی غیر از سایت اصلی بانک، آن را از گوشی خود حذف کنند. یا بازارهای اصلی داخلی. می افزاید که پس از حذف برنامه، باید دسترسی به اپلیکیشن را محدود کرده و اینترنت بانک را از منابع معتبر مجددا نصب کنید.
معاون اجتماعی پلیس فتا در نهایت به زومیت گفت: انتظار می رود بانک ها اطلاعات دقیقی در خصوص این مشکل ارائه دهند و راهنمایی های بیشتری را به کاربران خود ارائه دهند و صرفا به پلیس اتکا نکنند. وی پیشنهاد کرد که بانک ها نسبت به دریافت برنامه های جعلی در تمامی پیامک های خود از جمله پیامک های تراکنش به کاربران هشدار دهند.
[ad_2]